Menu
WHAM! tribute by WHAMANIA!
vr 14 jul 2023
WHAM! tribute by WHAMANIA!
Club Tropicana presents Whamania!

WHAMANIA! 
De 12-koppige live band WHAMANIA! viert de successen van George, Andrew en natuurlijk ook van eyecatchers en achtergrondzangeressen Pepsi & Shirlie, in stijl en volle glorie live op het podium!

De allergrootste WHAM! hits, verpakt in een indrukwekkend verhaal over de uitzonderlijke vriendschap tussen de twee jeugdvrienden George Michael & Andrew Ridgeley die wereldberoemd willen worden. Een vriendschap die leidt tot hun wereldsuccessen zoals Club Tropicana, Wake Me Up (Before You Go-Go), Freedom, Last Christmas, I’m Your Man, The Edge Of Heaven, maar ook George Michael’s eerste solo successen: Careless Whisper en A Different Corner.

George Michael en Andrew Ridgeley scoren met WHAM! in totaal vijf #1 hits in Engeland en drie in Nederland. Jarenlang zijn George en Andrew niet weg te denken uit de wereldwijde charts, met honderden miljoenen fans wereldwijd en meer dan 30 miljoen verkochte platen.

Naast het tropische muzikale en visuele eerbetoon aan de band tijdens deze eerste editie van Club Tropicana wordt het bestaan van de band gevierd met een nieuwe compilatie cd met alle successen en een WHAM! documentaire die deze zomer op Netflix verschijnt. Het is in 2023 WHAMANIA! all over again en dat maak je op 14 juli live mee in Hengelo!

Club Tropicana
Club Tropicana is een clubavond met een tropisch tintje die op 14 juli volledig in het teken staat van WHAM! en de muziek die voor en tijdens hun enorme succes de hitlijsten en radio domineerden. Met Club Tropicana stap je in een tijdcapsule die stipt begint in 1975, het jaar waarin het allemaal begint voor WHAM!. DJ Alex van Oostrom van o.a. 40UP draait voor en na het concert de muziek die voor en na het enorme succes van WHAM! de hitlijsten en radio domineerden. Claim nu je membership van Club Tropicana via www.whamania.com/members, de eerste 50 leden ontvangen deze avond een gratis cocktail!

vr 14 jul 2023
WHAM! tribute by WHAMANIA!
Club Tropicana presents Whamania!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!