Menu
Test Event: WIES
vr 23 apr 2021
Uitverkocht
Test Event: WIES
Test Event
Test mee!

In april neemt Metropool deel aan een aantal test evenementen in Hengelo en Enschede en jij ook als je kaarten koopt en je bereid bent om je voor het evenement te laten testen. Hoe dat werkt? Vrij simpel!

* Je koopt een kaartje voor 1 van de evenementen (kaarten zijn per 2 te koop). 
* Je ontvangt van ons per mail een link om een afspraak te maken om je te laten testen, deze afspraak is maximaal 40 uur voor het evenement plaats vindt en hier zijn verder geen kosten aan verbonden.
* Je neemt je testresultaat (dit gaat via een app op je telefoon, de info staat in de mail die we je hebben gestuurd) en je ticket mee op de dag van je event en je gaat genieten van een toffe show!

De avond ziet er dan als volgt uit:
18:00 uur: Deuren open, ticket en test bij de hand en naar binnen!
19:00 uur:  Showtime. Ongeveer een uur genieten van een live optreden!
20:00 uur: bar dicht. Bummer maar je hebt al die tijd wel gewoon een drankje kunnen bestellen dat we ook nog eens aan je tafel hebben geserveerd. De show is inmiddels ook afgelopen dus tijd om de fietssleutel op te zoeken.
21:00 uur: Je staat hoe dan ook weer buiten Metropool zodat je voor 22:00 uur weer thuis bent om daar nog even na te genieten van een te gek concert!  In dit geval een concert van ........

Wies

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Binnen een jaar naar oprichting sleepten zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019 in de wacht en volgden er shows in Paradiso, Melkweg en Metropool.

Eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’ wordt gebombardeerd tot 3FM Mega Hit en eindigt als 21e bij 3voor12 Song van het Jaar 2019. WIES is dan al 3FM talent en zit in het beloftentwaalftal van 3voor12. Met singles Radiostilte en Barman bewijst WIES geen eendagsvlieg of one trick pony te zijn. Goede liedjes genoeg en vanavond hoor je ze als je deelneemt aan dit test event. Wij kunnen ons een vervelender experiment voorstellen. Let op!
Geen test of een positieve testuitslag? Dan heb je geen toegang tot het evenement en ontvang je geen geld retour. Aan de test zijn verder geen kosten verbonden en je wordt getest op een locatie bij je in de buurt. Alle shows zijn seated, waardoor de capaciteit beperkt is. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop en worden per twee verkocht, je reserveert als het ware een tafeltje waar je met 2 mensen aan mag plaatsnemen.

vr 23 apr 2021
Uitverkocht
Test Event: WIES
Test Event

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!