Menu
Wishbone Ash
vr 15 dec 2023
Wishbone Ash
Live Dates - 50th anniversary Tour
Support: Redstacks

Ook na ruim een halve eeuw gitaarduels, hét handelsmerk van Wishbone Ash, is Andy Powell nog steeds niet moe gestreden. Integendeel, Andy Powell houdt het vuur van Wishbone Ash, samen met een selectie uitstekende muzikanten, nog altijd brandend.

Wishbone Ash groeit begin jaren 70 uit tot één van de steunpilaren van de gitaarrock uit die tijd. Albums als Argus, there’s The Rub en New England nemen bij liefhebbers nog altijd een prominente plek in in de platencollectie, niet in de laatste plaats vanwege het tijdloze en destijds baanbrekende gitaarspel. Wishbone Ash anno 2023 is op het podium nog altijd een kracht om rekening mee te houden en speelt naast recenter werk alle inmiddels klassieke composities uit hun indrukwekkende repertoire. Muzikale krachtpatserij op 15 december in Hengelo!

Support: Redstacks 
Een muzikale ode aan de rockende grootheden van weleer. Zo omschrijft Redstacks zelf hun muziek. Opgericht door Jeffrey Revet en Jouke Westerhof om de honger te stillen naar de nostalgische seventies en eighties van de vorige eeuw. Hoogtijdagen van de rockmuziek: gitaarversterkers vol gas, virtuoos klinkende Hammond-orgels, donderende drums en bassen en acrobatische vocalen.

vr 15 dec 2023
Wishbone Ash
Live Dates - 50th anniversary Tour
Support: Redstacks

€33,00(vvk)

Avondkassa € 35,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!