Menu
Wishbone Ash
vr 15 dec 2023
Wishbone Ash
Classic rock vol duellerende gitaren die al sinds de jaren 70 staat als een huis.
Support: Gwyn Ashton


Ook na ruim een halve eeuw gitaarduels, hét handelsmerk van Wishbone Ash, is Andy Powell nog steeds niet moe gestreden. Integendeel, Andy Powell houdt het vuur van Wishbone Ash, samen met een selectie uitstekende muzikanten, nog altijd brandend.

Wishbone Ash groeit begin jaren 70 uit tot één van de steunpilaren van de gitaarrock uit die tijd. Albums als Argus, there’s The Rub en New England nemen bij liefhebbers nog altijd een prominente plek in in de platencollectie, niet in de laatste plaats vanwege het tijdloze en destijds baanbrekende gitaarspel. Wishbone Ash anno 2023 is op het podium nog altijd een kracht om rekening mee te houden en speelt naast recenter werk alle inmiddels klassieke composities uit hun indrukwekkende repertoire. Muzikale krachtpatserij op 15 december in Hengelo!

Support: Gwyn Ashton
Swamp rock, Blues ‘n Boogie is het handelsmerk van one man band Gwyn Ashton. Hij speelt honderden shows door de hele wereld en switcht moeiteloos tussen instrumentale lap slide song of een akoestische ballade naar slide gedreven blues. Robert Plant noemt hem de ‘king of feel’ en Johnny Winter omschrijft hem als een ‘true blues player’. Hij speelde jaren bij de Band Of Friends en in zijn thuisland Australië met Stevie Wright van The Easybeats. Heerlijk voorprogramma alvorens je gaat genieten van Wishbone Ash dus!

vr 15 dec 2023
Wishbone Ash
Classic rock vol duellerende gitaren die al sinds de jaren 70 staat als een huis.
Support: Gwyn Ashton

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!