Menu
Net bevestigd
19
vr nov

Anneke van Giersbergen

Muzikaal multitalent speelt nieuw werk en classics.

Support: MINKA
19
vr nov
Anneke van Giersbergen
Muzikaal multitalent speelt nieuw werk en classics.
Support: MINKA
Net bevestigd

The Darkest Skies Are The Brightest is het 23e album in de carrière van muzikale duizendpoot Anneke van Giersbergen. De albumtitel  verwijst naar de gedachte dat je juist in de donkerste dagen van je leven tot de helderste inzichten komt.

De noodzaak om dit album te maken drong zich aan Anneke op toen ze worstelde met onzekerheid rondom het voortbestaan van haar band VUUR en haar huwelijk onverwacht in een crisis belandde. Ze trok zich terug in een huisje aan de bosrand met alleen een akoestische gitaar en wat opnameapparatuur, met als resultaat: een ontroerend en pijnlijk openhartig album.Zowel tekstueel als muzikaal legt Anneke haar ziel bloot in een intiem geheel van verhalende songs, ondersteund door akoestische gitaren, strijkers, blazers, slagwerk, verbonden door haar hypnotiserende stem. Dat Anneke uit deze crisis kwam met niet alleen een bijzonder nieuw album, maar ook een hervonden connectie met haar man, bewijst dat zelfs de duisterste dagen licht kunnen voortbrengen.

Sinds ze in 2007 afscheid nam als frontvrouw van de melancholische metalband The Gathering bewees Anneke van Giersbergen zich keer op keer als een muzikaal multitalent. Zo werkte ze samen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir, Within Temptation, Arjen Lucassen, Amorphis, John Wetton en BLØF.

Anneke kijkt uit naar de clubtoer: “Ik word tijdens deze concerten bijgestaan door een paar fantastische muzikanten en er wordt op dit moment al hard gewerkt aan een betoverend mooie lichtshow. Naast songs van het nieuwe album zal de setlist ook een aantal klassiekers bevatten. Ik kijk er zo ontzettend naar uit om jullie weer te zien!”Support MINKA
Tintelfrisse Nederlandstalige electropop met vrolijke rock&roll vibe. Zwevend op de beat neemt MINKA je mee haar roze wereld in. Een ode aan onbevangenheid: MINKA laat het liefst iedereen dansen. Durf je de dansvloer niet op dan geeft MINKA je een stukje van haar roze wereld mee. Catchy, vrolijk en spannend tegelijk: de onweerstaanbare melodieën zijn niet meer uit je hoofd te bannen. Eén keer een song horen is drie dagen lang het refreintje neuriën. De teksten lijken speels en onschuldig maar zitten vol vernuftig dubbele bodems. Dus unlock je brein en stap in MINKA’s roze wereld. Want in dat universum is alles en iedereen vrij en in party modus. Op tijd komen dus om niks te missen!

19
vr nov
Anneke van Giersbergen
Muzikaal multitalent speelt nieuw werk en classics.
Support: MINKA

€29,75 (vvk)

Avondkassa € 32,00

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!