Menu
Money & The Man + Tricklebolt
do 02 mei 2024
Money & The Man + Tricklebolt
Indie-rock ‘n roll20:00 uur Zaal open 
20:30 uur Tricklebolt
22:00 uur Money & The Man

Het dynamische rockduo Money & The Man uit Zwolle staat te trappelen om de muziekwereld op zijn grondvesten te laten schudden met hun langverwachte nieuwe album, dat gepland staat voor februari 2024.

Het nieuwe album belooft een meeslepende muzikale reis te worden, waarbij de herkenbare garageblues en intense indie-rock ‘n roll van Money & The Man naar nieuwe hoogtes worden getild. De unieke chemie tussen zanger-gitarist Henk Wesselink en drummer Ymte Koekkoek blijft het kloppende hart van de muziek, waarbij ze opnieuw de grenzen van hun sound verkennen en verleggen.

De nieuwe singles lichten een luidruchtige tip van de sluier en die sluier gaat er, net als het dak, volledig af als Money & The Man je zeker waar geeft voor je geld op 2 mei in Enschede!


Tricklebolt
Wanneer je verdwaald aan het cruisen bent tussen weilanden, langs rivieren en over heuvels zou het maar zo eens kunnen dat je je bevindt in Tricklebolt territorium. Vanuit het oosten brouwen ze in hun oude schuur aan de soundtrack voor de ‘Easy Rider’ momenten van het leven. Dicht bij de natuur, al roerend in een grote koperen ketel mengt Tricklebolt scheuten psychedelica en rock’n roll met vleugjes adrenaline, zweet en oergevoelens.

Hun live reputatie is gevaarlijk. Tricklebolt’s nieuwe plaat “Honey From The Sky” (april 2024) is een wilde ervaring. Opgenomen in acht verschillende studio’s, met acht gastartiesten, variërend van leden van DeWolff, Temples, Birth of Joy, Death Alley, Indian Askin en meer! Met meer variatie dan ooit breidt Tricklebolt de mogelijkheden uit van hun 70’s influenced rock ‘n roll geluid.

do 02 mei 2024
Money & The Man + Tricklebolt
Indie-rock ‘n roll

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!