Menu
07
vr okt

Arena

Neo-progressive rock band op hun 25th Anniversary Tour

07
vr okt
Arena
Neo-progressive rock band op hun 25th Anniversary Tour

Arena bestaat 25 jaar en dat hadden oer-leden Mick Pointer en Clive Nolan eigenlijk niet voorzien. Arena begon nadrukkelijk als een project maar inmiddels is het project toch echt een band en die band is inmiddels toe aan hun tiende album.

Dat album verschijnt in 2020, het jaar dus waarin ook het jubileum wordt gevierd. Arena speelt stukken van die nieuwe plaat die de titel “The Theory Of Molecular Inheritance” gaat dragen maar ter ere van de jubileumtour komen er ook nummers van alle voorgaande albums op de setlist te staan.

Dat is uiteraard geweldig nieuws voor de vele fans van het stevige neo-progressieve rock geluid waar deze band in excelleert. Een avond met alleen maar muzikale hoogtepunten dus, gespeeld door een band die op het podium altijd iets extra’s brengt!Arena 2020: Mick Pointer (ex-Marillion), toetsenist Clive Nolan (Pendragon), gitarist John Mitchell (Lonely Robot, Frost, It Bites), bassist Kylan Amos en zanger Damian Wilson.

Let op: voor deze show gelden afwijkende service- en transactieprijzen omdat deze door een externe promotor wordt georganiseerd.

07
vr okt
Arena
Neo-progressive rock band op hun 25th Anniversary Tour

€29,64 (vvk)

Avondkassa € 31,00

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!