Menu
Bokassa + Planet of Zeus
za 17 sep 2022
Bokassa + Planet of Zeus
Een verzengende mix van stoner riffs en punk kortom: het betere beukwerk.

Als je eerste twee albums opduiken in zo ongeveer alle jaarlijsten van internationale magazines die ertoe doen in de harde hoek (Kerrang, Metal Hammer, Distorted Sound en Slam Magazine), je mee gaat met Metallica op tour en je je derde plaat mag uitbrengen bij het gezaghebbende Napalm Records dan zijn onze oren gespitst. Terecht, want Bokassa vertroeteld onze trommelvliezen met een verzengende mix van stoner riffs en punk.

Bokassa kan lomp uit de hoek komen maar is niet topzwaar en dat komt hun songs, die een soort instant herkenning oproepen, ten goede. Hieronder legt de gezaghebbende journalist Sam Law van Kerrang het nog even in keurig Engels uit maar beter luister je gewoon zelf. Dan zien we je vervolgens als liefhebber van het betere beukwerk in Enschede op 17 september!

In the words of Kerrang´s Sam Law: "It’s not southern-fried licks or black-eyed breakdowns that set this lot apart. It’s a zero-bullshit mindset that sees everything inauthentic, non-essential and not nailed down cast to the wind. True grit, see, is tough to fake.

Planet of Zeus
Griekse muzikale zwaargewichten waarbij je hoort dat de liefde voor heavy diep gaat en niet ophoudt bij metal en stoner maar verder schiet naar bijvoorbeeld southern rock. Het zorgt ervoor dat de kop boven het maaiveld uitsteekt en dat legt Planets of Zeus geen windeieren. Tel daar een onberispelijke live reputatie bij en realiseer je dan dat je met deze 2 bands naar volvette neuzen van de zalm van de Europese stonerscene gaat kijken!

za 17 sep 2022
Bokassa + Planet of Zeus
Een verzengende mix van stoner riffs en punk kortom: het betere beukwerk.

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!