Menu
Crosby, Stills, Nash & Young Tribute
za 06 jul 2024
Crosby, Stills, Nash & Young Tribute
By The LSB Experience

Na een succesvol Beatles & Beyond-programma, laat The LSB Experience in hun nieuwe tour de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young herbeleven. Op zaterdag 6 juli brengt de tour de Nederlandse formatie naar Hengelo.

The LSB Experience bestaat anno 2023 uit zes muzikanten: Marcel Luntungan (gitaar en zang), Hans Sligter (gitaar en zang), Sjoerd van den Broek (gitaar en zang), Rob Hendriks (bas en zang), Peter Deiman (drums en zang) en Andy Nijmeijer (toetsen). Wat de artiesten bij elkaar heeft gebracht? Hun liefde voor tijdloze muziek uit de seventies.

De afgelopen jaren was The LSB Experience een populaire act op verschillende Amerikaanse muziek-cruises. Nu neemt de zeskoppige band het publiek mee in een (her)beleving van de muziek van de folk-rockgroep Crosby, Stills, Nash & Young.

Tijdens het concert zullen niet alleen nummers van CSN&Y de revue passeren. Er worden ook solonummers gespeeld van de heren en van vroegere bands als The Hollies (Nash), Buffalo Springfield (Young & Stills) en The Byrds (Crosby). De muziek wordt aangevuld met mooie verhalen en de welbekende interactie met het publiek.

za 06 jul 2024
Crosby, Stills, Nash & Young Tribute
By The LSB Experience

€25,00(vvk)

Avondkassa € 28,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!