Menu
vr 15 feb 2019
Dilana
Support: The Damned Few

In 2016 speelde Dilana Smith zich nadrukkelijk in de kijker via TVOH om er vervolgens niet meer uit te verdwijnen. Lange dreads, een lichaam vol tatoeages, een piercing hier en daar: Dilana Smith herken je uit duizenden. En dan heeft ze keel nog niet eens opengezet. Want naast het feit dat ze er opvallend uitziet, zingt ze ook opvallend beter dan de gemiddelde persoon. En die laatste opmerking is nogal een understatement.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en Dilana heeft ook niet stilgezeten. Er wordt wereldwijd gespeeld en er komen binnenkort twee albums aan. Daar ga je dus vast iets van horen als je naar Dilana en haar band komt kijken. Tot die tijd delen we hieronder graag even haar meest recente single Behind Closed Doors. De opbrengsten daarvan gaan naar CKM/FIER, een organisatie die zich inzet om een einde te maken aan mensenhandel. Niet alleen de stem zit op de goede plaats, het hart dus ook.Support: The Damned few
The Damned Few is smerigheid in zijn meest pure vorm. Fe-male fronted rock 'n roll! De sound van rock, blues en psychedelica uit de sixties en seventies, maar dan op anabolen... Hun muziek is gemaakt met ballen, hart en ziel. Ambachtelijk vervaardigd, uit de Overijsselse keuken!

vr 15 feb 2019
Dilana
Support: The Damned Few

Gerelateerde events