Menu
Dotan
vr 08 nov 2024
Uitverkocht
Dotan
Onderdeel van de A Little Light In The Dark-tourNa zijn uitverkochte akoestische solotournee afgelopen voorjaar, gaat Dotan dit najaar weer de weg op voor een tournee met een volledige band. Op vrijdag 8 november geeft de Nederlandse singer-songwriter een concert in Hengelo.

De A Little Light In The Dark-tour markeert een significante terugkeer naar het podium voor Dotan en zijn band, die ijverig hebben gewerkt aan nieuw materiaal. Zo verschijnt er dit jaar een nieuw album.

In tegenstelling tot zijn eerdere, donkerdere werk, is zijn nieuwe album geïnspireerd door licht. Dotan haalde inspiratie uit muziek die hij als kind met zijn vader beluisterde, zoals Cat Stevens, James Taylor en Neil Young.

Terwijl hij schreef voor zijn aankomende album, ontwikkelde Dotan een gezondere relatie met muziek, waarbij hij ontdekte dat muziek zonnig en helder kan aanvoelen. Deze ontdekking is de kern van Dotans aankomende album, een door folk beïnvloede plaat die het verhaal vertelt van gelukkigere hoofdstukken in zijn leven en vooruitkijkt naar wat er komen gaat.


vr 08 nov 2024
Uitverkocht
Dotan
Onderdeel van de A Little Light In The Dark-tour

€33,00(vvk)

Avondkassa € 36,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events