Menu
Earth, Wind & Fire Experience by Al McKay
vr 12 jul 2024
Earth, Wind & Fire Experience by Al McKay
Dichter bij the real deal kan je niet komen!

The Earth, Wind & Fire Experience by Al McKay serveert de ene na de andere wereldhit die Al McKay als onderdeel van de legendarische groep destijds zelf samen met de band de wereldwijde charts inspeelde. Volledig in de geest van Earth Wind & Fire speelt hij, samen met zijn Al McKay Allstars, alle hits in de oorspronkelijke toonsoort en met de funky feel waar de band om bekend staat waarmee de gouden standaard van het origineel gewaarborgd wordt.

Al McKay, the groove director, draagt met zijn funky gitaarspel in hoge mate bij aan het befaamde groepsgeluid en is verantwoordelijk voor de productie van Boogie Wonderlan en is mede-auteur van September. Nadat hij in 1982 de band verlaat besluit hij jaren later in 1990 om een band samen te stellen om de successen van Earth, Wind & Fire weer met dezelfde passie te spelen en zo te introduceren bij een nieuwe generatie, waarmee hij tegelijkertijd de oude fans een enorm plezier doet.

In de jaren die volgen omringt McKay zich met een who is who uit de wereld van R&b en Funk die stuk voor stuk deel uitmaken van de All McKay All Stars. De Earth, Wind & Fire Experience by Al McKay neemt je in mee terug naar de gloriedagen van EWF zoals alleen zij dat kunnen. Dichter bij the real deal kan je niet komen!<

vr 12 jul 2024
Earth, Wind & Fire Experience by Al McKay
Dichter bij the real deal kan je niet komen!

€48,50(vvk)

Avondkassa € 51,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events