Menu
14
vr dec

EUT

14
vr dec
EUT
De Nederlandse Dandy Warhols?

Maar dan met een zangeres, minder trippy en dansbaarder. De levenslust knispert uit je luidsprekers als je een track van deze Amsterdammers opzet. Debuutsingle Supplies is superaanstekelijk (zei iemand daar Asteroids Galaxy Tour?) en zorgt voor een vliegende start. EUT wordt de meest geboekte band van de Popronde, wordt door 3voor12 uitgeroepen tot leukste band van Noorderslag, is Deezer Next act van 2018 en 3FM Talent. Nog geen plaat (daar kijken we dus reikhalzend naar uit en hij komt eraan!) maar al wel grossieren in ijzersterke singles. Hieronder de aller-aller-aller- nieuwste. Weer lekker!

Ik hoor ook The Pixies, Yeah Yeah Yeahs, Blur, Weezer, Hole, Wilco, Garbage….

Het is evident dat EUT dol is op alternative uit de jaren 90. De liedjes van EUT zijn puntig, catchy, hebben een prettig braampje en in de vorm van Megan de Klerk heeft de band ook nog eens een energiek boegbeeld. Wij zagen ze al enkele malen maar staan ook vanavond weer in de zaal om één van de leukste bands van Nederland te zien. Zou jij ook moeten doen.

Metropool & The Daily Indie. Indie-liefhebbers komen door deze samenwerking zeker aan hun trekken. Vanaf beide kanalen kun je de samenwerking tegenkomen in de vorm van acties, interviews, artikelen over de betrevende show! Leden van The Daily Indie kunnen gratis naar The Daily Indie presents concerten in Metropool.

14
vr dec
EUT

€11,50(vvk)

Avondkassa € 13,75

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie
Tafel reserveren

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!