Menu
vr 21 jun 2019
Fatal Flowers

How many years…
29 jaar dus. Zo lang hebben we moeten wachten op de terugkeer van één van de beste bands die Nederland heeft voortgebracht: The Fatal Flowers! En daar had eigenlijk niemand meer rekening gehouden. Het abrupte einde van de band in 1990 kwam net zo onverwacht als deze reünie er nu is. Na hun show op Parkpop 1990 liet frontman Richard Jansen al alle opties open maar de optie van een totale opheffing van de band zag niemand aankomen.Better Times!
Voor iedereen die net als wij al jaren wachten om de band weer eens live te zien in ieder geval! Dit jaar halen Richard Jansen, Robin Berlijn, Geert de Groot en Henk Jonkers de instrumenten van stal om ons iets te geven waar we al jaren op wachten: live shows! Van 1985 tot 1990 speelden The Fatal Flowers overal. Een band met een legendarische live reputatie en een band die ook nog eens 3 absolute klassiekers op plaat slingerde en dan rekenen we het gelijknamige debuut niet eens mee omdat dat een EP was.

De hoofdmeesters van de Amsterdamse gitaarschool stonden vijf jaar lang bekend als de beste band van Nederland en die troon gaan ze zeker weer claimen in 2019, op vrijdag 21 juni kan je daar bij zijn in Hengelo!vr 21 jun 2019
Fatal Flowers

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!