Menu
za 02 nov 2019
Uitverkocht
Feuerengel
De vetste Rammstein tribute van de wereld

Deze show is uitverkocht maar wil je Feuerengel absoluut zien dan kan je op 15 november nog terecht voor Feuerengel in Q-Factory in Amsterdam!

 

De beste Rammstein tribute ter wereld!
Al 22 jaar eert Feuerengel hun voorbeelden Rammstein. Dat doen ze zo uitzonderlijk goed dat Feuerengel tot 2 keer toe geboekt is door Rammstein zelf. Een groter compliment kan je niet krijgen en er is voor zover wij weten geen enkele tribute act die zo nadrukkelijk de zegen heeft mogen ontvangen van de oorspronkelijke bedenkers van een genre op zich. Het is niet meer dan terecht overigens want Feuerengel stelt alles in het werk om door heel Europa fans te geven wat niet altijd voor handen is namelijk een show van Rammstein.

Feuerengel en Hengelo gaan trouwens ook goed samen. Deze heren zijn de eerste tribute die er moeiteloos in is geslaagd om onze grote zaal twee dagen achter elkaar wist uit te verkopen. Het tekent de populariteit en het vakmanschap van Feuerengel. Verwacht vanavond dus wederom een spectaculaire show met geweldige uitvoeringen van alle hits, vuur, vlammen en ongetwijfeld nieuwe nummers want zoals alle fans weten is er een nieuw album verschenen en ook dan is Feuerengel er als de kippen bij om de beste nummers aan de setlist toe te voegen!

za 02 nov 2019
Uitverkocht
Feuerengel
De vetste Rammstein tribute van de wereld

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!