Menu
Hedvig Mollestad Trio
do 25 mei 2023
Hedvig Mollestad Trio
Jazzmetal? Stonerswing? Doomjazz? Jazz Sabbath komt er misschien wel het dichtst in de buurt.

Er zijn niet veel bands die kunnen schitteren op zowel het affiche van Roadburn als van het North Sea jazz Festival maar het Hedwig Mollestad Trio brengt de twee schijnbaar ver van elkaar verwijderde werelden toch met een speels gemak bij elkaar. Black Sabbath meets John McLaughlin klinkt raar maar als deze muzikanten samen spelen dan klinkt het ineens haast vanzelfsprekend. Met beide grootheden zijn dus ook al podia gedeeld want internationaal gooit dit gezelschap hoge ogen.
Sinds 2009 spelen stergitarist en naamgeefster Hedvig Mollestad Thomassen, bassist Ellen Brekken en drummer Ivar Loe Bjørnstad samen. Vanaf de release van hun debuut uit 2011 buitelen fans en journalisten over elkaar heen in een poging om hun sound in woorden te temmen: Jazzmetal? Stonerswing? Doomjazz? Jazz Sabbath komt er misschien wel het dichtst in de buurt.

Hoe je het ook omschrijft, één ding is zeker: het bijwonen van een concert van deze drie podiumbeesten is een belevenis op zich. Hun meest recente album "Ding Ding. You’re Dead" voegt wederom nieuwe dimensies toe aan het almaar uitdijende muzikale universum van HM3, zoals de band door fans haast liefkozend wordt genoemd. Een band die zelfs de grootste muzikale grenzen vervaagt en vol power uit alle hokjes breekt, dat is wat je gaat zien bij het fenomenale en spectaculair musicerende Hedvig Mollestad Trio op 25 mei in Hengelo!do 25 mei 2023
Hedvig Mollestad Trio
Jazzmetal? Stonerswing? Doomjazz? Jazz Sabbath komt er misschien wel het dichtst in de buurt.

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!