Menu
za 28 sep 2019
Herfstoffensief
Lauringer + Johnny Loves Me + ZEHRA + The Interns

Talent spot je bij onze offensieven! 
Elk kwartaal presenteert Metropool in Enschede bij de offensieven vier acts waar wij als podium achter staan. Van Blues tot Techno en van Hardcore via Funk naar hedendaagse RNB; alles kan en mag, mits het kwaliteit heeft. Een showcase waarbij bands, solisten of producers kunnen laten zien wat zij in huis hebben.

Met trots presenteren wij de volgende vier acts van het Herfstoffensief!

Lauringer
Lauringer combineert de authenticiteit van een huisgemaakte singer-songwriter met popmuziek. Dankzij de energieke ‘been-there-done-that’ songs, zelf-ironische in-between praatjes en een grote doos cookies om helemaal friends with the audience te worden zingt de Oostenrijkse zangeres over dromerige ontmoetingen en melancholische momenten. Vanaf 13 september is haar nieuwe single ‘Pen Friends’ op alle streaming platforms te beluisteren.Johny Loves Me
Zelfspot en self-loathing, bewustwording en onwetendheid. Het heen en weer schommelen tussen precies die uitersten houdt Johnny loves al een tijdje bezig. De 22-jarige rapper/zanger uit Enschede kijkt naar een wereld van korte successen en snel geld, maar herkent zichzelf er niet in.
Na het uitbrengen van zijn EP ‘Swavy’ stond hij in de finale van De Grote Prijs Van Nederland en werd hij geselecteerd voor Popronde 2019.

Door zijn fans wordt hij omschreven als kwetsbaar, maar emotioneel niet beschikbaar. Waar Johnny Loves Johny kan moeiteloos zijn gevoelens kwijt in zijn muziek. Hij ziet ook dat anderen net zo hard aan het zoeken zijn. In 2020 wil hij alleen nog maar meer muziek uitbrengen om anderen te laten weten dat het oké is om je kut te voelen, of geweldig, of het niet te weten. Het is oké.

ZEHRA
Elektronische rave-pop uit het oosten van Nederland. De unieke uitkomst van 4 gedreven muzikanten uit Noord-, Oost-, Zuid en West-Nederland. De sound roept beelden op van de trainingspakken en feesten van de Britse underground in de jaren 90 en de songs blijven door hun overwegende pop format nog dagenlang in je hoofd zitten. Een ervaring waar de bas door je lichaam dreunt, de beats je om de oren slaan en het stemgeluid je meeneemt naar een andere wereld. Dit, is ZEHRA.

The Interns
The Interns speelt rock met een enorme lading energie. Geïnspireerd door de Britse rocksound van bands als Biffy Clyro, Royal Blood en Nothing But Thieves bewezen deze vier Twentse jongens zich op vele podia en speelden onder andere met Blitz Kids (UK), Our Last Night (USA) en Fall Out Boy (USA). Met hun keiharde drums, scheurende gitaren en pompende bas is geen podium te groot!

Dit najaar is de band in samenwerking met Lennart Brugman Productions de studio in gedoken om haar tweede EP op te nemen die later dit jaar nog uit gaat komen; stay tuned!

za 28 sep 2019
Herfstoffensief
Lauringer + Johnny Loves Me + ZEHRA + The Interns

Gerelateerde events