Menu
do 10 sep 2020
Uitverkocht
Ian Siegal
Live concert met beperkt aantal plaatsen en thuis gratis te volgen via de live stream

Seated live concert voor max. 60 personen
We zijn super blij je weer te kunnen ontvangen! In onze Jupiler Stage in Hengelo organiseren we kleinschalige, seated concerten voor maximaal 60 bezoekers. Eindelijk weer genieten van live muziek met een artiest voor je neus op het podium en de muziek op goed volume uit de speakers. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Kom je met zijn tweeën dan bestel je een duo-ticket, kom je alleen dan kan je kiezen voor een enkele ticket. Uiteraard volgen we het protocol van onze brancheorganisatie, zodat we een veilige omgeving kunnen waarborgen.

Of kijk gratis mee via de MetroTV livestream!
De concerten bieden we ook aan via een gratis livestream onder de noemer MetroTV. Je kunt dus ook gewoon vanuit huis meekijken naar je wekelijks aanbevolen dosis vers gestreamde livemuziek. Tune in vanaf 20:30 uur via Metropool.nlFacebook of YouTube.
De presentatie is in handen van Metropool's eigen Doménique.

Ian Siegal

Britse bluesbeul die zijn hand ook niet omdraait voor een potje southern rock of laidback americana. Ian Siegal wordt in blueskringen gezien als een fenomeen en dat is niet louter vanwege zijn knappe gitaarspel maar ook vanwege zijn talent om gewoon goede liedjes te schrijven én te zingen!Siegal is inmiddels 25 jaar onderweg. Tientallen albums staan inmiddels op zijn conto, een veelvoud aan kilometers in de tourbus die 50 landen heeft gezien. Siegal laat met zijn geweldige (slide)gitaarspel en zijn soulvolle zang overal waar hij een podium oploopt een verpletterende indruk achter. Hou je van blues en heb je deze gigant nog nooit aan het werk gezien dan doe je er goed aan om op 10 september je kans te pakken als hij in Hengelo komt!

do 10 sep 2020
Uitverkocht
Ian Siegal
Live concert met beperkt aantal plaatsen en thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!