Menu
do 31 okt 2019
Ilerion - Single release
In de Lift
Support: Selkies + Vault

Ilerion
Keiharde riffs, distorted vocals en nekpijn. Deze 5 mannen gaan the extra mile. Met de energie van Rage Against The Machine, vocals geïnspireerd door Slipknot en riffs geinspireerd door Dorje, kun je niet alleen genieten van de muziek maar ook keihard gaan. Verwacht een bak herrie, dikke moshpits en een balls to the walls show. -WAARSHUWING- De zanger kan nog wel eens op je nek springen.

Vandaag komt de eerste single uit, zet je schrap!

Selkies
Selkies is een harde crossover band die metal combineert met hiphop invloeden. Als ze niet bezig zijn het podium in te beuken met snoeiharde, laag gestemde breakdowns is er nog wat ruimte voor finesse, meeslepende verhalen en sferische momenten. Deze energieke crossover formatie uit Twente kwam in 2016 met hun eerste EP. Eind 2017 stond de band in het voorprogramma van The Charm The Fury en The Royal. In september 2018 bracht Selkies de clip Safe Haven uit. Safe Haven is de eerste single van hun debuut album "Shoveling Dirt", dat werd in april 2019 haar levenslicht zag in Metropool. Verder mocht de band in februari 2019 de Grote Prijs van Twente op haar naam schrijven.Vault
Vault is gevormd met de gedachte om je alledaagse popsong om te vormen, tot iets wat helemaal op zichzelf staat. Wanneer je naar Vault luistert, wordt er van je gevraagd om kritisch naar jezelf en de wereld om je heen te kijken. Elk nummer lijkt een nieuw muzikaal canvas gevuld met totaal verschillende kleuren, maar toch hoor je door alle muziek heen, dat het één geheel is. Beïnvloed door moderne progressieve rock & classic rock, Vault klinkt als een frisse mengeling van bekende bands uit het genre zoals; Steven Wilson, Opeth, Riverside & Porcupine Tree.

do 31 okt 2019
Ilerion - Single release
In de Lift
Support: Selkies + Vault

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!