Menu
Jerry Joseph
zo 05 feb 2023
Gecanceld
Jerry Joseph
Metropool presents @ De Cactus

Helaas moeten we je melden dat deze show is gecanceld.

Statement vanuit Jerry Joseph:
"Jerry Joseph is forced to cancel the rest of his upcoming tour dates due to a medical emergency. He is devastated not being able to play the scheduled dates, but at the advice of medical professionals, he is heading home after release in the hospital in Germany.

As of today the following shows have been canceled:

GASTHOF LINDE / SOMMERI
KUBA / DONAUESCHINGEN
CASCADAS / HAMBURG
MUSICSTAR / NORDERSTEDT
Q / MARBURG HEILE WELT / MUNSTER
CACTUS / HENGELO
Q-BUS / LEIDEN

Jerry hopes to reschedule the canceled tour dates. In the meantime, he will be recovering at home."

Op dit moment is er geen zicht op een nieuwe datum. Had je al kaarten? Je ontvangt automatisch het geld van je tickets inclusief servicekosten retour op het bij Ticketmaster bekende rekeningnummer. 

Jerry Joseph heeft in zijn leven zo'n beetje alles gedaan wat God verboden heeft. Daarvan deed hij in 2020 meesterlijk verslag op het album The Beautiful Madness. Hij werd begeleid door The Stiff Boys, een alias voor The Drive-By Truckers en dan spitsen kenners de oren. Nu, twee jaar later, is er Tick, een broertje van dat formidabele album. Tick bevat een paar demo's, drie niet eerder verschenen nummers van de Beautiful Madness-sessies en een mini-concert in de 40Watt Club in Athens, Georgia met de DBT als begeleiders.

Stoere macho-rock van de bovenste plank, als een Bruce Springsteen zonder handrem. Overweldigend! Jerry Joseph is typisch zo’n artiest die zich als een vis in het water op een podium. Op 5 februari presenteren we hem solo in De Cactus!

zo 05 feb 2023
Gecanceld
Jerry Joseph
Metropool presents @ De Cactus

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!