Menu
Joe Satriani
do 13 apr 2023
Uitverkocht
Joe Satriani
Gitaargrootmeester die geen introductie nodig heeft

Joe Satriani is een gitaargrootmeester. Een man die geen enkele introductie behoeft en met zijn spel miljoenen liefhebbers in zijn ban heeft. Satriani heeft geen woorden nodig, hij spreekt via zijn snaren en dat is heerlijk luisteren. Joe start op zijn veertiende met spelen, geeft gitaarles aan onder andere Steve Vai, Kirk Hammett en David Bryson en hij kan gezien worden als één van de grondleggers van virtuoze rockmuziek.

Joe speelde met een enorme lijst artiesten die hem allemaal roemen om zijn spel en techniek, verkocht miljoenen albums en sleepte meerdere Grammy nominaties in de wacht. In april verschijnt zijn nieuwe album. Deze avond komt hij naar Enschede met zijn band om te laten zien en horen waarom veel mensen hem beschouwen als een gitaargod. Een unieke kans om de meester aan het werk te zien dus!Dit concert is een samenwerking tussen Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Metropool.

Q&A VIP Experience
Op donderdag 13 april voorafgaand aan het concert is er een mogelijkheid tot een Q&A VIP Experience. Voor deze Q&A dien je een apart ticket aan te schaffen, naast het reguliere concertticket. Meer informatie hierover is te vinden via deze link! De communicatie, productie, voorwaarden en afhandeling voor deze Q&A verloopt via het tourmanagement van Joe Satriani. 

do 13 apr 2023
Uitverkocht
Joe Satriani
Gitaargrootmeester die geen introductie nodig heeft

Gerelateerde events