Menu
John Mayall
do 24 feb 2022
Gecanceld
John Mayall
Legend of the Blues - 2022 Farewell Tour

Helaas moeten we je melden dat deze show vanwege gezondheidsredenen niet doorgaat. De show van John Mayall is afgelast, er komt geen vervangende datum.

De jaren beginnen nadrukkelijk te tellen voor John Mayall. De blueslegende mag op doktersadvies geen tour meer ondernemen. Het is erg spijtig maar begrijpelijk gezien zijn respectabele leeftijd. We hadden graag in Hengelo afscheid genomen van de man die van onschatbare waarde is geweest voor het genre maar begrijpen en respecteren deze ongetwijfeld moeilijke beslissing. Alle kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. Het bedrag van je tickets ontvang je, inclusief servicekosten, automatisch retour op het bij ons bekende rekeningnummer.

The Godfather Of British Blues!
Een titel of bijnaam kan niet beter van toepassing zijn dan deze. John Mayall is de belichaming van blues. Wat Yoda is voor Star Wars is John voor blues. John heeft een uitzonderlijke neus voor talent en de carrières van grootheden als Eric Clapton, Peter Green en Mick Taylor, die allemaal tot bloei komen onder de vleugels van Mayall, hadden zonder zijn inbreng heel anders kunnen verlopen. Mayall is een icoon, heeft een ridderorde maar is bovenal een keiharde werker die al ruim 50 jaar platen maakt en ze vervolgens ook nog eens, let wel – de man is de 85 gepasseerd, zelf verkoopt tijdens concerten. Altijd tijd voor de fans, en op het podium nog altijd net zo kwiek en scherp als 50 jaar geleden. Nobody Told Me
Zijn lmeest recente album met een indrukwekkende lijst aan bevriende gastmuzikanten. Het is voor mensen als Joe Bonamassa, Todd Rundgren en Little Steven nog altijd een eer om met deze grootheid te spelen. Een verzoek van de godfather is altijd een offer you can’t refuse tenslotte. De gastartiesten zijn er niet maar The Godfather himself wel, die ook nog eens bluesveteraan Melvin Taylor aan zijn band heeft toegevoegd. Iedereen die een beetje blues in de donder heeft zou vanavond moeten langskomen om te komen genieten van John Mayall's  vakmanschap, dat al meer dan 50 jaar onbetwist is.

do 24 feb 2022
Gecanceld
John Mayall
Legend of the Blues - 2022 Farewell Tour

Gerelateerde events