Menu
do 31 okt 2019
John Mayall - Afgelast
85th Anniversary tour van de Godfather Of British Blues

Het spijt ons enorm je te moeten berichten dat er voorlopig geen nieuwe datum komt voor het Metropoolconcert van John Mayall, dat op 31 oktober zou plaatsvinden. Omdat wij geen vervangende show kunnen bevestigen binnen een redelijke termijn hebben we besloten dat gekochte kaarten geretourneerd kunnen worden. Mogelijk gaat John in de toekomst weer touren, maar voorlopig is niets zeker. Wij wensen John Mayall in elk geval een spoedig herstel toe.

Het geld voor online gekochte kaarten, inclusief servicekosten, wordt automatisch binnen 3 weken teruggestort op je rekening, daar hoef je verder niks voor te doen. Heb je kaarten aan de kassa van Metropool gekocht, of bij een outlet, dan kan je contact met ons opnemen om je geld retour te krijgen. Voor meer informatie kan je even bellen met 074-2438000 of een mail sturen naar kassa@metropool.nl.

Onze excuses voor het ongemak en we zien je heel graag terug bij een ander event in Metropool.

///////////////

The Godfather Of British Blues!
Een titel of bijnaam kan niet beter van toepassing zijn dan deze. John Mayall is de belichaming van blues. Wat Yoda is voor Star Wars is John voor blues. John heeft een uitzonderlijke neus voor talent en de carrières van grootheden als Eric Clapton, Peter Green en Mick Taylor, die allemaal tot bloei komen onder de vleugels van Mayall, hadden zonder zijn inbreng heel anders kunnen verlopen. Mayall is een icoon, heeft een ridderorde maar is bovenal een keiharde werker die al ruim 50 jaar platen maakt en ze vervolgens ook nog eens, let wel – de man is de 85 gepasseerd, zelf verkoopt tijdens concerten. Altijd tijd voor de fans, en op het podium nog altijd net zo kwiek en scherp als 50 jaar geleden.Nobody Told Me
Als je van blues houdt en je hebt nog nooit van Mayall gehoord dan moet je je maar eens achter de oren krabben. Dit is verplichte kost voor iedereen die iets met het genre heeft. Maar Nobody Told Me is de titel van zijn laatste album, en dat is wederom een geweldige plaat met bovendien een indrukwekkende lijst aan bevriende gastmuzikanten. Het is voor mensen als Joe Bonamassa, Todd Rundgren en Little Steven nog altijd een eer om met deze grootheid te spelen. Een verzoek van de godfather is altijd een offer you can’t refuse tenslotte. De gastartiesten zijn er niet maar The Godfather himself wel, en iedereen die een beetje blues in de donder heeft zou vanavond moeten langskomen om te komen genieten van zijn vakmanschap dat al meer dan 50 jaar onbetwist is.

do 31 okt 2019
John Mayall - Afgelast
85th Anniversary tour van de Godfather Of British Blues

Gerelateerde events