Menu
do 18 okt 2018
Judy Blank
Support: Support: Gregory Ackerman

Het concert van Judy Blank in Enschede is verplaatst naar 18 oktober. 

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor het concert van 18 oktober. Verhinderd? Dan kan je tot 11 oktober je kaarten retourneren aan de kassa van Metropool in Hengelo.

Onze excuses voor eventuele ongemakken.

Judy Blank is terug op de podia. Met een koffer vol nieuwe liedjes over klein geluk, je draai proberen te vinden in de wereld en de dagelijkse gang van zaken in de Southern States. Voor een 23-jarige heeft ze toch al flink wat ervaring op haar naam staan. Blanks’ debuutalbum ‘When The Storm Hits’ kwam uit in de zomer van 2014, waarna ze speelde op festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop. Ze was geregeld te zien bij De Wereld Draait Door en reisde later in het jaar het land door voor haar eerste eigen clubtour. Later bleek dit slechts het begin van een zinderend avontuur dat zich niet liet beperken tot de Nederlandse grenzen.Wilde plannen en grote dromen leidden tot meerdere reizen naar de zuidelijke staten van Amerika. Daar speelde ze in donkere kroegen en koffiebarretjes in Louisiana, waar ze al gauw talk of the day werd. Ze schreef liedjes met Grammy-winnende songwriters, struinde urenlang over Music Row en brak harten in het wereldberoemde Bluebird Café. Geïnspireerd door alle pure country en americana die ze had gehoord keerde ze terug naar Europa, waar ze speelde in voorprogramma’s van The Wood Brothers, Langhorne Slim en Macy Gray, en door Engeland toerde met bluesgitarist Matt Phillips. Je kunt begrijpen dat de jongedame met haar muziek, die bij iedereen zonder ook maar een greintje gevoel keihard binnenkomt, inmiddels een iets andere weg is ingeslagen. De piano staat al een tijdje stof te happen en gewapend met gitaar zet ze een andere sound neer dan voorheen. Judy Blank nam haar tweede album op in de Southern Ground studios in Nashville. Daar werkte ze samenwerkte met producer Chris Taylor. Hij werkte aan albums voor Elle King, Miranda Lambert en The Wood Brothers. Het zal najaar van 2018 zal verschijnen, mooi op tijd voor haar optreden in het Muziekcafé in Enschede.

Support: Gregory Ackerman

komt helemaal uit Los Angeles en kan omschreven worden als een self-made man. Alles op zijn debuutplaat ‘And Friends’ doet hij zelf, van albumart tot het inspelen van de meeste instrumenten. Zijn geluid voert je terug naar het Californië van de jaren 60 en 70. Nou gebeurt er op dit moment genoeg in Amerika op politiek en sociaal gebied en ook daar vindt Ackerman iets van en dat hoor je op subtiele wijze terug in zijn teksten. Fijne support vanavond die veel vreinden gaat maken dus kom op tijd om het niet te missen!

do 18 okt 2018
Judy Blank
Support: Support: Gregory Ackerman

Gerelateerde events