Menu
Jungle By Night
vr 02 dec 2022
Jungle By Night
Bewegen is gegarandeerd bij dit collectief, ongeacht wat je playlist normaal gesproken domineert

In iets meer dan tien jaar tijd zagen de negen leden van Jungle By Night duizenden mensen, in 34 verschillende landen, vanaf honderden verschillende podia, op festivals en in clubs, dansen op hun muziek. Met een sound die krautrock, dance, jazz en funk in alle verschijningsvormen, met altijd het ritme en de groove als basis, schijnbaar moeiteloos laat samenvloeien en waarbij muzikale voorkeuren van het publiek er ineens niet meer toe doen. Bewegen is gegarandeerd bij dit collectief, ongeacht wat je playlist normaal gesproken domineert.

Het samenspel van blazers, percussie en akkoorden plaatst de vrienden, die worden geinspireerd door acts en artiesten als Budos Band, Fela Kuti en Mulato Astatke, al snel na oprichting in het vizier van radio, tv en het livecircuit. Er volgen meerdere releases en de band deelt podia en verzorgt voorprogramma’s van en met helden als Mayer Hawthorne, The Roots ft. John Legend en leden van Fela Kuti’s Egypt 80.

Het is eigenlijk al veel te lang geleden dat Jungle By Night op één van onze podia heeft gestaan. Daar brengen we gelukkig snel verandering in want op 2 december geven we ze een warm welkom in Enschede!

vr 02 dec 2022
Jungle By Night
Bewegen is gegarandeerd bij dit collectief, ongeacht wat je playlist normaal gesproken domineert

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!