Menu
vr 14 jun 2019
Koffin Kats + The Goddamn Gallows
Amerikaanse psychobilly met één voet stevig in de punk-rock

Het is al een tijdje geleden dat we in Metropool hebben kunnen genieten van onvervalste psychobilly maar dat maken we met deze spectaculaire double bill in één keer goed! Op 14 juni is onze kleine zaal het domein van The Koffin Kats en The Goddamn Gallows en natuurlijk van alle mensen die daar naar komen kijken en eindelijk wel weer een wreckingpit willen bouwen in Hengelo!

The Koffin Kats
Party Time In The End Of Times! De titel van het laatste album van deze losgeslagen bende uit Detroit en eveneens een prima motto voor deze avond. Psychobilly met een punktwist die het al sinds 2003 prima doet op alle internationale festivals en podia. Dit gezelschap is eigenlijk nooit thuis en is op dit moment ook onderweg. Tijdens de tour releasen ze wel met regelmaat nieuwe nummers die op de nog te verschijnen plaat komen te staan. Nieuw werk en oude publieksfavorieten dus!The Goddamn Gallows
De absolute koningen van de hobocore, gypsi-punk en americana-punk en waarschijnlijk ook zo ongeveer de enige vertolkers van het genre. Het is snel, hard, met invloeden variërend van rockabilly, psychobilly, bluegrass, metal en live al jaren een sensatie. Ga je vanavond zien in onze kleine zaal!

vr 14 jun 2019
Koffin Kats + The Goddamn Gallows
Amerikaanse psychobilly met één voet stevig in de punk-rock

Gerelateerde events