Menu
Kovacs
do 30 nov 2023
Kovacs

In 2014 maakt de wereld in één klap kennis met de veelzijdige Kovacs wanneer ze het nummer My Love uitbrengt, al snel gevolgd door een aantal succesvolle singles en dito debuut. De vergelijkingen met grote zangeressen en performers als Shirley Bassey, Macy Gray, Amy Winehouse en Grace Jones en haar perfomance en persoonlijkheid vallen daardoor in de smaak bij een breed publiek met shows op festivals als Lowlands en Werchter enerzijds en North Sea Jazz anderzijds ten gevolg.

Na twee albums wist Sharon Kovacs beter dan ooit wat ze wel en niet wilde op professioneel vlak. Door independent te worden heeft ze daar nu ook zelf de ruimte voor gecreëerd. ‘Child of Sin’ is haar nieuwe mission statement. Een eerlijk statement waar haar struggles niet worden weggestopt maar waar ook ruimte is voor lichtpunten en momenten van relatieve vrolijkheid. Child of Sin is een collectie songs die één geheel vormen ondanks de muzikale diversiteit die er te ontdekken is. Niemand minder dan Rammstein zanger Till Lindemann zingt mee op het duet en titelnummer ‘Child of Sin’.

Met het derde album levert Sharon Kovacs, ontdaan van demonen, bevrijd van ketens en op weg naar geluk, een stevig visitekaartje af dat ze op 30 november in Hengelo op het podium komt afleveren.do 30 nov 2023
Kovacs

€26,50(vvk)

Avondkassa € 29,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!