Menu
Last Train
wo 06 apr 2022
Last Train
De grootste Franse rockrevelatie sinds Noir Désir
Support: Ivan & The Parazol

Last Train
Deze band is eigenlijk constant onderweg en heeft er de afgelopen jaren zo'n 350 shows opzitten. Het leven van Last Train speelt zich af in tourbussen en kleedkamers maar vervelen is er voor deze Fransen niet bij. Het predikaat do it yourself zit deze heren als gegoten. Rockclichés worden niet vermeden maar omarmd om tot de pure essentie te komen en dat lukt de mannen heel behoorlijk.

Vlijmscherpe songs, goede hooks en riffs en niet zelden een dikke four to the floor beat stuwt deze machine vooruit. Lezers die zowel Nine Inch Nails, Black Rebel Motorcycle Club en Spoon in de kast hebben staan moeten dit zeker niet aan de neus voorbij laten gaan! Het lekkerste Franse exportproduct sinds tijden, de grootste Franse rockrevelatie sinds Noir Désir.

Ivan & The Parazol
We weten niet hoe het met jullie Hongaars is maar de laatste keer dat wij een zin vloeiend Hongaars van de tong hebben laten rollen is al een paar geleden. Hoog tijd om weer eens een beetje bij te spijkeren dus en dat kan bij uitstek bij de mannen van Ivan & the Parazol want die komen uit Hongarije. Zij tappen zo ongeveer uit elk vaatje waar rock uitkomt sinds pak ‘em beet 1965 en dat levert heel fijne songs op die ook zonder dat je de taal machtig bent weten te boeien. Het rockt in elk geval lekker weg. Overigens kan je ook gewoon nummers in het Engels horen want ook in die taal heeft de bands albums opgenomen. Na shows op onder andere SXSW, Eurosonic, Reeperbahn, Sziget uiteraard en als support van Deep Purple en Rival Sons zitten er kilometers genoeg in de benen om in het wiel van Franse vrienden Last Train naar Hengelo te sprinten. Een heel fijn internationaal gezelschap op 6 april in Hengelo!

wo 06 apr 2022
Last Train
De grootste Franse rockrevelatie sinds Noir Désir
Support: Ivan & The Parazol

Gerelateerde events