Menu
Laurence Jones
vr 11 nov 2022
Laurence Jones
Moderne blues met een powerhouse performer
Support: RAMAN

Nieuwe single van Laurence Jones! Hier lusten we wel pap van dus Laurence neemt een flinke toverketel mee waar we allemaal in mogen vallen op 11 november. Geniet ervan!Music Radar plaatste Laurence Jones al moeiteloos in de top tien van beste hedendaagse bluesgitaristen, hij wint drie achtereenvolgende jaren de British Blues Award komt daardoor prompt op jonge leeftijd al in de British Blues Hall Of Fame. Podia en tours worden gespeeld met grootheden als Van Morrison, Ringo Starr, Joe Bonamassa, Status Quo, Buddy Guy, Jeff Beck, Johnny Winter en Kenny Wayne Shepherd.

De recensies zijn album na album en show naar show lyrisch en niet alleen de vakbroeders zijn onder de indruk, ook de fans van moderne blues houden deze powerhouse performer al jaren nauwlettend in de gaten. Johan Derksen nodigt hem inmiddels vijf keer keer uit op de landelijke televisie maar de kijkbuis kan gewoon lekker uitblijven op 11 november want dan speelt Laurence Jones de sterren van de hemel in Hengelo!

Support: RAMAN
RAMAN. is rauwe emotie, een no nonsense gitaargeluid, melancholische instrumentale intermezzo’s en een stem die, eens hij je eenmaal vastgrijpt, nooit meer loslaat.
De muziek begint ergens in de Gentse achterbuurten, een verinnerlijking van frontman Simon Raman. Sinds maart 2016 brengt hij solo of met band alternatieve rock ‘n’ roll met steeds een voet in blues- en rootsgronden.

Met een steeds back to basic allure vervult hij een ruwe maar soulvolle sound dat doet denken aan oudere zielen zoals Chris Whitley, Jeff Buckley en Triggerfinger.

vr 11 nov 2022
Laurence Jones
Moderne blues met een powerhouse performer
Support: RAMAN

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!