Menu
vr 28 aug 2020
Local Heroes: White Noise + Missed High 5
Gratis concert met beperkt aantal plaatsen

Kom vanavond het glas heffen en de stilte doorbreken want er staan local heroes op het podium van ons muziekcafé. Op deze avond staan twee bands die de Studios van Metropool als vaste basis hebben op de planken!

The Rodfields

De lekkere grunge van dit viertal knalt van het podium. Stevige gitaren, een zanger met een goede strot en invloeden van bands zoals nirvana, Foo Fighters en Radiohead zijn daarbij de hoofdingrediënten!

Missed high 5

Deze local heroes maken stevige rockmuziek en wisselen eigen werk af met af en toe een cover. Grote inspiratiebronnen daarbij zijn bands zoals Volbeat, Fireflight, Mudvayne, Linkin Park, Halestorm en Paramore.

Terras open

Tot september zijn we elke donderdag en vrijdag vanaf 16:00u open. Op ons terras kun je, als er plek is, zonder reservering terecht voor en lekker, verfrissend drankje.

Big Sister’s Kitchen by Golsa

Ook voor een hapje ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf 17:00u serveert Big Sister's Kitchen super lekkere (vega) gerechten. Kijk hier voor de tijdelijke menukaart. Wil je komen eten? Dat kan alleen op reservering.

Reserveer een tafeltje!

vr 28 aug 2020
Local Heroes: White Noise + Missed High 5
Gratis concert met beperkt aantal plaatsen

Gerelateerde events