Menu
Luka Bloom
za 20 nov 2021
Safe show
Luka Bloom
Ierse singer-songwriter met akoestische gitaar en unieke stem

Dit concert gaat door, niet langer staand maar seated! De locatie is gewijzigd naar de PAY. Zaal van het Wilminktheater. Hierdoor zijn er weer kaarten beschikbaar.

Let op! Dit is een regulier seated concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Het leven en werk van de Ierse singer-songwriter Barry Moore, beter bekend als Luka Bloom, zijn gekenmerkt door woorden, gedragen door de melodieën die zijn hart hem ingeeft. Zijn kracht en charme herbergen zich nog steeds in de manier waarop hij zijn publiek kan verbinden met alle blootgelegde emoties in zijn muziek.

Gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn unieke stem steekt Bloom elk publiek in zijn achterzak. De combinatie van een intrigerend gitaargeluid (soms klinkt het alsof er een veelvoud aan gitaristen op het podium staat) en de interessante songkeuze (boeiend eigen werk, maar ook veel zorgvuldig uitgekozen covers) staat al meer dan twintig jaar garant voor grootse concertavonden.30 YEARS RIVERSIDE TOUR
Bijna 30 jaar! Op 1 februari 1990 bracht Luka Bloom zijn album 'Riverside' uit. Voor hem het album waarmee alles begon. Deze 30ste verjaardag van dit album kan hij niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan. Luka nodigt zijn publiek dan ook graag uit om samen met hem te vieren. Verwacht een avond vol fijne anekdotes, extra aandacht voor de nummers op Riverside en het beste uit zijn volledige oeuvre. Classic Luka Bloom!Een jubileum dus, dat hij graag wil delen met ons, zoals hij zelf dankbaar verwoordt.
'1989. What a big year this was. The Wall came down in Berlin, and the world felt like a flower in bloom. I was in Los Angeles in November 1989, completing the final mixes for my record Riverside.3 months later, in February 1990, the record came out.I was getting calls in New York, telling me to come to the Lowlands quickly, because Riverside was getting some serious attention in Belgium and in Holland.
And so it began. Now, 30 years later, what a joy to come to [venue] in [city], to remember, and to celebrate this record, as well as 30 years of singing in The Lowlands. A big thank you, from me.' - Luka Bloom

Dit concert is een samenwerking tussen Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Metropool

za 20 nov 2021
Safe show
Luka Bloom
Ierse singer-songwriter met akoestische gitaar en unieke stem

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!