Menu
Megaherz
vr 29 apr 2022
Megaherz
Must see voor fans van Oomph en Rammstein
Support: Mountain Eye

Deze Duitsers zijn een beetje van alle markten thuis voor ze pas op hun 6e plaat Heuchler een volledig vastomlijnde stijl vinden. Die stijl heeft dus meerdere pilaren maar de belangrijkste zijn toch metal, rock, industrial en gothic. Een uiterst eclectisch exponent van de Nieuwe Duitse Hardheid dus! De band is in Duitsland behoorlijk populair en staat daar op alle grote festivals, van Wacken tot Mera Luna.Megaherz is dus al een behoorlijke tijd onderweg en heeft inmiddels bakken ervaring opgedaan als headliner of support van onder andere Marilyn Manson en Unheilig. Zijn dit namen die je aanspreken en gaat je hart ook sneller kloppen van acts als Rammstein en Oomph dan hebben we maar 1 advies: ga deze avond Megaherz zien!

Support: Mountain Eye
Mountain Eye ontstaat in 2017 en pakt delen uit het geluid van bands als Korn, Slipknot en Linkin Park en vormen die sound om naar een wat moderner geluid dat goed past bij dit decennium. De onderwerpen op hun uitstekend ontvangen debuutalbum verkennen de extremen van het leven, de dunnen lijnen tussen geluk en verdriet, eigenlijk het leven zelf en die zaken die ons menselijk maken.

De plaat krijgt wereldwijd lof en ontvangt meer dan 20 positieve reviews van pers. Ook de metalscene weet het album op waarde te schatten en streamt het album meer dan een miljoen keer op Spotify. Single Synopsis is opgenomen op de officiële Spotify playlist ‘New Blood’, en de video werd al meer dan 200.000 keer bekeken.

In 2020 werd de band uitgekozen voor de Popronde, midden in de coronacrisis. In oktober 2021 tekende Mountain Eye bij het platenlabel ‘Golden Robot Records’ onder het sublabel ‘Crusader Records’. Op 22 november 2021 bracht de band haar derde nieuwe single uit, genaamd ‘My Last Winter Trail’. Band die flink aan de weg timmert dus en dat ook nog eens succesvol doet. Op tijd komen om mee te pakken dus!

vr 29 apr 2022
Megaherz
Must see voor fans van Oomph en Rammstein
Support: Mountain Eye

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!