Menu
za 07 dec 2019
Mell & Vintage Future
Onweerstaanbare hooks en een stem waar je gelijk verliefd op wordt.

Vintage Future bestaat uit drummer Ton Dijkman en Hammond organist Nico Brandsen. Twee muzikanten die al jarenlang samenwerken aan songs, beats en sounds. Hun samenwerking kwam in een stroomversnelling toen zangeres Mell zich bij het duo aansloot. Vintage Future & Mell zijn inmiddels een kleine drie jaar samen aan het werk. Na het schrijven van een berg liedjes in hun eigen studio’s heeft de band eind vorig jaar haar unieke live vorm gevonden.

De eerste singles worden prima ontvangen en vooral op Radio 2 is het gezelschap kind aan huis. De daar werkende mannetjes van de radio komen superlatieven te kort. We hebben een aantal reacties onder de clips voor je op een rijtje gezet, maar luister eerst vooral zelf en kom tot de conclusie dat alle superlatieven gerechtvaardigd zijn en zorg dat je deze band niet aan je voorbij laat gaan op 7 december!

“Ik ben weer als een blok gevallen voor Vintage Future & Mell. Central Station heeft verschillende hooks en zoekt steeds nadrukkelijk het avontuur op. Het heeft een goddeloze groove en over die insane goeie stem van Mell zal ik je voorlopig wel blijven lastig vallen. Echt niet normaal. Die oren van mij worden hygiënisch gemasseerd. Wat een band, wat een sound, wat een stem….” (Rob Stenders in Platenbonanza, NPORadio2)

“Vintage Future & Mell is simpelweg fantastisch. Eigenlijk hebben ze alles. Dit was echt héél goed. (Gerard Ekdom in Ekdom In De Ochtend, NPORadio2)

“Wat een weergaloze plaat. Ze hadden al twee geweldige singles uit en nu dit, dat zie je toch niet aankomen…steeds neemt het nummer weer een verrassende wending, wat ontzettend goed dit…” (Bart Arens in Aan De Slag, NPORadio2)

Het komt pas volgende week uit maar ik kan niet meer wachten, Wat een plaat. Ik ga dit heel vaak draaien. (Stefan Stasse in De Staat Van Stasse, NPO Radio2)

Terechte Topsong! En nog net op tijd om een grote aanwinst te zijn voor dit festivalseizoen. (Basyl de Groot, NPO Radio2)

za 07 dec 2019
Mell & Vintage Future
Onweerstaanbare hooks en een stem waar je gelijk verliefd op wordt.

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!