Menu
MetroTV - live stream vanaf 20:30u
do 23 apr 2020
MetroTV - live stream vanaf 20:30u
Met Vera Bon, Dulcie en No Wow

MetroTV, elke donderdagavond je wekelijks aanbevolen dosis vers gestreamde livemuziek.

Tune in vanaf 20:30 uur via Metropool.nl, Facebook of YouTube.

De presentatie is in handen van Metropool's eigen Doménique.

Vera Bon

Vera Bon is de 5 mans-formatie rondom zangeres en liedschrijfster Vera Bon. Maar voor Metro-TV komen ze in een kleinere bezetting naar onze studio. Sinds 2017 maakt en speelt de band Nederlandstalige, poëtische pop.Naast haar fraaie stem zorgt met name het samenspel tussen accordeon en elektrisch viool voor een unieke sound.Vera zoekt naar haar eigen stem in het lawaai van alledag. Deze zoektocht resulteert in liedjes die gaan over mensen die zeggen hoe je leven moet, het verlangen naar kinderlijke onschuld en liefde die niet over rozen moet gaan maar over mensen.Dulcie
Singer Song Writer en beeldend kunstenaar Dulcie Sharon gaat ons verassen met; ja met wat eigenlijk? Ze neemt in elk geval haar stem, haar gitaar en misschien ook haar zingende zaag mee. Dulcie heeft gestudeerd op het ArtEZ Conservatorium in Enschede.

No Wow
De Nederlands/Duitse band bestaat uit Stella Polaris (zang/gitaar) Niko Dolle (gitaar) en Thomas Mestriner (drums). No Wow is rauw, fuzzy, met lichtelijk sensuele knipogen richting grunge en elektronica.De oorsprong van de band ligt op de popacademie ArtEZ in Enschede. De band nam onlangs nog deel aan het project Songs For Freedom over 75 jaar bevrijding.. Het nummer ‘The Privileged Ones’ gaat over de jonge generatie, Generation Y, geboren tussen 1980 en 1994. Door de uitbraak van het coronavirus heeft de tekst een dubbele lading gekregen.Première! Nieuwe video van Ten Times A Million!
Vanavond in de uitzending ook de première van de gloednieuwe video van Ten Times A Million, die is opgenomen in Metropool, met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen uiteraard. Puik werk, puike clip!! 

do 23 apr 2020
MetroTV - live stream vanaf 20:30u
Met Vera Bon, Dulcie en No Wow

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!