Menu
Live stream
10
do jun

MetroTV - MARTH

Thuis gratis te volgen via de live stream

10
do jun
MetroTV - MARTH
Thuis gratis te volgen via de live stream
Live stream

Livestream  
De livestream van MetroTV is te volgen via ons YouTubekanaalen Facebookpagina. Ondervind je problemen met de verbinding dan kun je de uitzending bekijken op de pagina van MetroTV. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar. 
Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk! 

MARTH is het muzikale geesteskind van producer en multi-instrumentalist Sascha van Loenen. Het geluid kan omschreven worden als een bombardement van verschillende stijlen die het best gevangen kan worden in de term ‘Melodische-Electro-Beats’. MARTH probeert op een muzikale wijze de complexiteit van issues in het leven bloot te leggen, niet door met een vinger te wijzen maar door een helpende hand te bieden.

De muziek is catchy, fris en dansbaar en wordt live gebracht in een zeer excentrieke live opstelling: 2 muzikanten, 6 instrumenten, aangevuld met loops en samples. MARTH is altijd op zoek naar nieuwe benaderingen en invalshoeken. Genres worden gemixt en collaboraties buiten de eigen comfort zones worden gesmeed om zo telkens te vernieuwen. “Dit past zo niet bij elkaar, maar werkt daarom juist goed, dat ‘wtf’-moment, daar gaan we voor."

10
do jun
MetroTV - MARTH
Thuis gratis te volgen via de live stream

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!