Menu
Gratis!
Live stream
03
do jun

MetroTV - Nieuwe Electronische Waar

03
do jun
MetroTV - Nieuwe Electronische Waar
Gratis!
Live stream

Nieuwe Electronische Waar
NEW zet haar netwerk in om zoveel mogelijk producers te bereiken, te koppelen aan NEW en via datzelfde netwerk te exposeren in heel Nederland. Vanavond neemt NEW onze MetroTV studio over en presenteert NEW de downtempo ambient van Evva & Elemenopee en elektrofunk met knapperige percussie van Ghettofaust!

Evva & Elemenopee
Evva & Elemenopee leggen samen de link tussen elektronisch en menselijk. Evva leeft in het moment en wil die sfeer overbrengen. Elemenopee voegt graag natuurlijke akoestiek samen met samples en synthesizers. Het door Thom Yorke, Trent Reznor, James Blake en Massive Attack geïnspireerde duo wil je een onvergetelijke, ongeëvenaarde ervaring bieden met hun atmosferische downtempo ambient en hopen dat je na deze ervaring hunkert naar meer!

Ghettofaust
Ghettofaust volgt zijn hart en komt zo op experimentele composities met innovatieve geluiden.Een geluid dat kon worden beschreven als elektronisch, funky en gevuld met knapperige percussie dat luisteraars in vervoering brengt en dat is geinspireerd door acts als Bicep, Four Tet, Burial en Objekt Verwacht veel breakbeats, en soms zelfs heerlijke teringherrie die je energie geeft en omver blaast.

Livestream
De livestream van MetroTV is te volgen via ons YouTubekanaal en Facebookpagina. Ondervind je problemen met de verbinding dan kun je de uitzending bekijken op de pagina van MetroTV. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar. Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan ook via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!

03
do jun
MetroTV - Nieuwe Electronische Waar

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!