Menu
Mikey Goodfire - Release show
za 17 jun 2023
Mikey Goodfire - Release show
Metropool The Works
Support: @Jo's

“Zijn muziek is als magie - hoe meer je luistert, hoe meer je van ze houdt!!" - Aldus een luisteraar.

Hij probeert het geluid in zijn hoofd vast te leggen van dingen die hem door de jaren heen hebben geïnspireerd en breidt zich nu creatief uit tot iets unieks! Zijn naam is Mikey Goodfire en hij komt uit Enschede. Variërend van melancholische akoestische gitaarcomposities tot progressieve elektronische tracks en donderende rockband uitvoeringen, ze hebben allemaal één ding gemeen.. Ziel en liefde voor tonaliteit!!

Het geluid is over het algemeen grijpend en prettig in de oorgangen en de elektronische tracks hebben vaak een prikkelende psychedelische maar uiterst chille vibe. Hij heeft er nu inmiddels een deel geschreven die volgens zijn publiek, zo goed zijn als ware meesterwerken! Ingewikkelde kunstwerken geïnspireerd door persoonlijke ervaringen, de menselijke natuur en geestverruimende substanties en emoties... een reflectieve onderwerping van zijn innerlijke geest. Hij schrijft niet alleen alle muziek zelf maar heeft zichzelf ook geleerd alle instrumenten te bespelen maar het liefst staat hij samen met zijn band op te treden die alle geschreven stukken netjes inoefenen en toch hun eigen weten te maken.

Wat hem tot heden ontzettend motiveert om door te blijven gaan is toch echt wel een contract bij platenmaatschappij ‘’Behavior Recordings’’. Zo trots om muziek te schrijven waar ook directe waardering voor komt en meteen losgelaten word op globaal niveau!! Het concept van Goodfire is het vuur uit je hart en ziel halen om anderen te inspireren om het beter te doen als jezelf. Het vuur wakkert en is warm genoeg voor iedereen! Kom erbij!

za 17 jun 2023
Mikey Goodfire - Release show
Metropool The Works
Support: @Jo's

Gerelateerde events