Menu
Moore Plays Moore
za 04 mei 2024
Moore Plays Moore
Gary Moore Tribute met zoon Jack in een glansrol20:30 uur Zaal open 
21:00 uur Moore Plays Moore 

Je moet van goeden huize komen als je in de voetsporen van Gary Moore wil treden. Wat dat betreft komt Jack Moore uit veruit uit het beste nest want het is de zoon van de gitarist die furore maakte met zijn werk als lid van Thin Lizzy maar vooral ook zijn solowerk dat een nieuwe generatie in aanraking wist te brengen met de blues.

Dat de appel dus niet ver van de boom valt bewijst Jack die de wereld rondtrekt om oude fans te laten genieten van de rijke en diverse muzikale erfenis van zijn vader én om een nieuwe generatie enthousiast te maken voor de blues zoals ook zijn vader deed met evergreens als Parisienne Walkaways, Walking By Myself en het onverslijtbare Still Got The Blues.

Jack Moore heeft eenzelfde grootse en brutale sound als zijn vader waarbij hij net zo ritmisch inventief en harmonisch speelt met die typische Moore touch. Zijn band bestaat uit een aantal geweldige muzikanten die geheel in dienst staan van de songs van Gary, die deze avond centraal staan tijdens Moore Plays Moore!


za 04 mei 2024
Moore Plays Moore
Gary Moore Tribute met zoon Jack in een glansrol

Gerelateerde events