Menu
vr 18 okt 2019
Motorpsycho
Motorpsycho tart alle muzikale zekerheden op sublieme wijze. Ongrijpbaar in al hun eigenzinnigheid en een absolute live sensatie.

Al 30 jaar is Motorpsycho een band met een volstrekt eigen stijl en geluid.
Motorpsycho combineert met schijnbaar het grootste gemak psychedelische heavy rock met jazz passages, metal met pop, indie met progrock en als het even kan proppen ze al die genres en invloeden bij voorkeur nog het liefst in 1 epische compositie. Motorpsycho is een genre op zich en ze zijn zelf heer en meester van dat genre dat niet in 1 woord te vatten is. Ongrijpbaar in al hun eigenzinnigheid. Deze band tart alle muzikale grenzen en alleen daarom al houden wij van Motorpsycho. We azen al jaren op een show van deze band (de laatste keer in Hengelo was in september 1993)  en op 18 oktober gaat het er eindelijk weer van komen!Klinkt complex
Is het ook, maar nooit freakerig of ontoegankelijk en daarvoor mag je Motorpsycho wat ons betreft de hemel in prijzen. Navelstaren is niet aan dit gezelschap besteedt, de band doet nooit moeilijk om het moeilijk doen. Over elke noot en passage is nagedacht, elke break zit op de juiste plaats, de koortjes (want ze kunnen ook nog eens gewoon goed zingen deze Noren) kloppen precies en de solo’s zijn altijd avontuurlijk en dan maakt het niet uit of ze nou met een gitaar, viool of saxofoon worden gespeeld. Live improviseert de band het liefst op eigen stukken, spelen ze minimaal 2 en een half uur en geen set is hetzelfde. De productiviteit van Motorpsycho is indrukwekkend en dus voldoende materiaal om avond aan avond te varieren.

We zijn ervan overtuigd dat we veel psychonauts, de die-hard fans van de band, een enorm plezier gaan doen met de komst van deze mannen. Ben je minder die-hard fan of helemaal nog niet bekend met deze band, maar ben je muzikaal gezien avontuurlijk ingesteld, aarzel dan niet en kom ook op 18 oktober. Je krijgt er geen spijt van!vr 18 okt 2019
Motorpsycho
Motorpsycho tart alle muzikale zekerheden op sublieme wijze. Ongrijpbaar in al hun eigenzinnigheid en een absolute live sensatie.

Gerelateerde events