Menu
Nits
do 24 feb 2022
Nits

Let op! Dit is een regulier staand concert. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Nits is al meer dan 45 jaar waarschijnlijk de meest ongrijpbare band van Nederland met een ontzagwekkend oeuvre. Na een aantal goed ontvangen albums breekt dan nog The Nits in 1983 door met het van het album Omsk afkomstige Nescio. Het is de eerste echte Nederpopklassieker van de band maar zeker niet de enige. Ook de eerste Edison wordt in ontvangst genomen.  

In de jaren die volgen ontvangt de band meerdere Edisons, de BV Popprijs en worden kernleden Henk Hofstede, Robert-Jan Stips en Rob Kloet geridderd. Maar veel belangrijker is het feit dat Nits tot op de dag van vandaag prachtige albums blijft uitbrengen die stuk voor stuk kunnen rekenen op lovende recensies en zorgen voor internationale erkenning bij fans en vakbroeders. 

Live concerten zitten vol dynamiek, humor, virtuositeit en soms een diepe (Europese) melancholie maar altijd met een stijlvolle veelzijdigheid. Deze avond kan het publiek rekenen op nummers van het nieuwe album dat in januari verschijnt en een grote greep uit hun klassiekers.  

do 24 feb 2022
Nits

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!