Menu
Nona
za 02 okt 2021
Nona
Moderne soul met een vintage feel
Support: Sevens

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatiebewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Alles heeft een begin, ook de tijdloze nummers van zangeres Nona. Begin twintig, maar met een stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. Je kunt je verkleumde handen warmen aan iedere zin die Nona zingt, vanaf de vervallen nachtclub-grandeur waarmee ze ‘sealed my lips’ uitspreekt in de dampende albumopener en single van ‘It’s Alright’.Nona kent haar klassiekers maar staat qua sound ook stevig in het nu. De muziek van Nona wordt sterk beïnvloed door haar eigen persoonlijke smaak. Ze heeft niet alleen een duidelijke liefde voor de classics, maar ook hiphop en pop zijn hoorbaar aanwezig. Van huis uit maakt ze ook kennis met rock en blues en al die invloeden vloeien samen in een prachtig, warm bad van een debuut: Nona.Nona speelt echter het liefst live en is trots op haar haar zeskoppige (soms zelfs negenkoppige) liveband met wie ze nu volop aan het optreden is in clubs en op festivals, van Noorderslag en Paaspop tot Down The Rabbit Hole, Heartland en Parkpop. We zijn blij dat ze weer een rondje clubs doet want daardoor staat ze op 24 september in Hengelo.

Support: Sevens

Sevens is een 19-jarige artiest uit Hasselt, België. Hij uit zich door te zingen, te schrijven, te producen en instrumenten te bespelen. Kortom, hij is een allround artiest met veel capaciteiten. Zijn homebase is R&B / Soul, al geeft hij er wel zijn eigen unieke twist aan.

za 02 okt 2021
Nona
Moderne soul met een vintage feel
Support: Sevens

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!