Menu
NSJO 2021 - For Funk's Sake
wo 08 dec 2021
Wordt verplaatst

NSJO 2021 - For Funk's Sake

wo 08 dec 2021
Wordt verplaatst
NSJO 2021 - For Funk's Sake

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Stichting Nederlands Studenten Jazz Orkest is een projectorkest geheel bestaand uit studenten. Ieder jaar zetten 30 muzikanten twee weken lang alles aan de kant om zich volledig op de muziek te kunnen storten en een geweldige tour neer te zetten. Na een week fulltime repeteren gaan ze op tour om de Nederlandse (studenten)steden te voorzien van vette shows. Het NSJO brengt jazz op een vernieuwende, jonge en vooral aansprekende wijze. Artistieke kwaliteit gaat daarbij hand in hand met een visueel spektakel, waardoor het NSJO van iedere show een enorm feest weet te maken!

For Funk's Sake!
Elk jaar een nieuw thema, zo ook dit jaar: For Funk's Sake! Onder de bezielende leiding van Jan Wessels trekt het orkest het land weer door. Samen met zangeres Koosje en trombonist Bart van Lier gaat het orkest op 8 december een dikke vette funkset spelen in Enschede!

Zoals gezegd elk jaar weer anders maar de kwaliteit en het spelplezier is altijd groot, kijk hieronder maar even!

wo 08 dec 2021
Wordt verplaatst
NSJO 2021 - For Funk's Sake

€19,25(vvk)

Avondkassa € 21,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!