Menu
Paceshifters
vr 08 apr 2022
Paceshifters
Energieke alternatieve gitaarrock door een loeistrak trio.
Support: Magnetic Spacemen

Time flies when you’re having fun en dat geldt zeker als je nagaat dat Paceshifters al tien jaar actief is. Wij zijn al tien jaar fan van deze energieke rockers die op het podium harder gaan dan een F16. Na het verschijnen van hun album Brand New Plan is onze bewondering voor dit trio alleen nog maar groter geworden.

Na tien jaar die in het teken stonden van touren en het uitbrengen van vier albums vol druistige alternatieve rock vond de band het zelf tijd voor een nieuw plan en na een tijdje broeden werd dat plan uiteindelijk de nieuwe plaat. Seb Dokman: “We hebben best veel veranderd, vooral in de manier waarop we songs schrijven. We mikten op meer ruimte en dynamiek zonder dat we wilden inleveren op energie en power.”

Missie geslaagd. Brand New Plan is een geweldige plaat geworden. Het was al bekend dat de heren prima liedjes konden schrijven maar op Brand New Plan krijgen de songs ook echt de ruimte om zich langzaam in je hoofd te nestelen. Paceshifters klinkt bij vlagen behoedzaam maar kan nog steeds heerlijk uit de bocht vliegen. Een alternatieve gitaarrockplaat volgens het boekje zonder daarbij alle paden plat te treden of alle clichés van stal te halen. Een prestatie van formaat. Luisteren dus die plaat maar vooral de band meepakken op 8 april in Hengelo!

Support: Magnetic Spacemen
Een onvervalste mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en 60’s beat, verpakt in catchy songs en een strak-van-de-energie-staande show vol met onvoorspelbare gekte. Magnetic Spacemen brengt hét feest om je na lange tijd weer eens goed aan over te geven en je flink doet verlangen naar een volle beukende pit! 


vr 08 apr 2022
Paceshifters
Energieke alternatieve gitaarrock door een loeistrak trio.
Support: Magnetic Spacemen

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!