Menu
za 05 jan 2019
Physical Graffiti – Celebrating 50 years of the albums Led Zeppelin I & II

1969 - Een legendarisch jaar waarin Led Zeppelin niet één, maar twee klassieke albums uitbrengt! 50 jaar later brengt Physical Graffiti een ode aan de begindagen van de band. De iconische albums I & II zullen beide integraal live ten gehore worden gebracht. Met onder andere de klassiekers als “Good Times Bad Times”, “Dazed And Confused” en ‘Whole Lotta Love”.

In het tweede deel van de in totaal 2,5 uur durende show zullen ook de grootste hits uit het latere repertoire van de band aan bod komen. Verwacht een avondvullende optreden met spectaculaire lichtshow en visuals.

Na een succesvolle tour in 2018, met tot de nok toe gevulde zalen, is de band in 2019 terug met de ‘Celebrating 50 years of the albums Led Zeppelin I & II’ tour.

Physical Graffiti is al ruim 15 jaar ’s werelds grootste en beruchtste tribute act achter Led Zeppelin. Sinds de komst van zanger Andrew Elt (voorheen bij Sleeze Beez), is de band echter in de vijfde versnelling geraakt. Opererend vanuit hun thuisbasis in Nederland, heeft de band een solide fundament opgebouwd in zowel het Duitse, Scandinavische, Russische als Nederlandse clubcircuit. Led Zeppelin heeft nu z’n ultieme hulde.

 

za 05 jan 2019
Physical Graffiti – Celebrating 50 years of the albums Led Zeppelin I & II

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!