Menu
Pierce Brothers
vr 17 jun 2022
Pierce Brothers
Folk en popsongs met perfecte samenzang.
Support: Steph Strings

Van winkelstraat naar wereldtours
Een paar jaar geleden zag je deze tweeling nog op straathoeken in thuisstad Melbourne. Opvallende verschijningen want naast tweeling ook nog een allebei een beste bos haar. Ze zien er misschien relaxed uit maar als ze spelen is het allemaal behoorlijk energiek. De mix van folk en pop gaat er in elk geval in als koek en de straathoek wordt verruild voor internationale podia. Beide broers spelen meerdere instrumenten en dat maakt de optredens van The Pierce Brothers boeiend en afwisselend. Grootste troef blijft echter hun samenzang die perfect op elkaar is afgestemd. Pinkpop ging al plat, Lowlands heeft de broers al gehad en ook wij hebben de heren op visite gehad: het was te gek! We heten The Pierce Brothers dus weer meer dan welkom op 17 juni in Enschede!Support: Steph Strings
De muziek van onder andere John Butler Trio, Tash Sultana en Ziggy Alberts is zeker van invloed op de in San Remo (Melbourne) geboren singer-songwriter Steph Strings maar haar blues en coastal fingerstyle indie rock is one of a kind.

Fingerpicking is vooral onder een nieuwe generatie gitaristen niet de meest gangbare manier van spelen maar dan rekenen we Steph Strings even niet mee, want zij maakt van de stijl haar handelsmerk en dat is zeer verfrissend. Ze boeit zowel met enkel gitaar en stem als in kleine bandbezetting en ook bij instrumentale stukken weet ze de aandacht prima vast te houden.

In Australië is ze een graag geziene gast op alle podia en het is een kwestie van tijd voordat ze ook in de rest van de wereld grotere bekendheid gaat genieten. Een ronduit geweldige support vanavond bij Pierce brothers waar nog jaren over nagepraat gaat worden. Niet missen dus!

vr 17 jun 2022
Pierce Brothers
Folk en popsongs met perfecte samenzang.
Support: Steph Strings

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!