Menu
za 06 apr 2019
Uitverkocht
Pink Floyd Project XXL
50 Jaar Pink Floyd ft. Durga McBroom

Het twaalfkoppige Pink Floyd Project is een van Neerlands meest gewaardeerde Pink Floyd tributebands én bestaat inmiddels ruim tien jaar. Met ruim twintig songs worden de vele ‘Floydians’ meegenomen op reis door het erfgoed van vijftig jaar Pink Floyd: van de psychedelische periode met Syd Barrett, de invloed van Roger Waters tot en met het recente werk van David Gilmour. De trip down memory lane is inclusief quadrafonisch zaalgeluid, audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, drie videoschermen met kunstzinnige visuals en de voor Pink Floyd zo herkenbare attributen. Last but not least: de voorstelling wordt muzikaal gedragen door muzikanten met een diepgewortelde liefde voor de muziek van een van meest invloedrijkste bands ooit.

Pink Floyd Project is een van de grootste tribute-acts van de Benelux met maar liefst dertig mensen voor en achter de schermen. Als special guest komt Durga McBroom wederom over naar Nederland. Dit na een eerdere zeer succesvolle samenwerking. McBroom (USA) maakte jaren deel uit van Pink Floyd en in die hoedanigheid deed ze verschillende wereldtours en albumopnames met de Britten. 

Pink Floyd Project is ambassadeur van de stichting KidsRights! Bij ieder optreden wordt er ruim aandacht gevraagd voor KidsRights en vormt een (lokale) groep basisschoolkinderen het koor bij de grootste Pink Floyd-hit ‘Another Brick In The Wall’.

Reviews

Maxxine: Over het optreden in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen schreef Maxxine: "Muziek en show zijn van een eersteklas kwaliteit en hebben internationale allure. Een absolute topband."

Progwereld: "Alles bij elkaar een uitstekende show van de heren en dames van Pink Floyd Project, het staat muzikaal als een huis en de visuele aspecten zijn prima voor elkaar."

iO pages: "Wat Pink Floyd Project sterk onderscheidt van andere tributeacts is de enorme dosis passie en speelplezier. De bandleden combineren die met een zeer hoog muzikaal niveau, een aspect dat bij Pink Floyd tributebands wel eens te wensen overlaat. Het speeltempo is uitstekend en de dosering klopt (‘less is more’), terwijl, licht, laser, effecten en het quadrafonische geluid een aangename wisselwerking hebben met de muziek. Pink Floyd Project op alle fronten een tributeband van internationale klasse." 

za 06 apr 2019
Uitverkocht
Pink Floyd Project XXL
50 Jaar Pink Floyd ft. Durga McBroom

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!