Menu
do 08 nov 2018
Popa Chubby + Eric Gales
Double bill!

Twee bluesgrootheden op 1 avond! Op 8 november 2 artiesten die de afgelopen 30 jaar enorm veel hebben betekent voor blues en die geen enkele introductie nodig hebben: Poppa Chubby en Eric Gales! Mocht je nou werkelijk geen enkel idee hebben met wie je deze avond te maken krijgt dan hieronder een impressie van de mannen in aktie.

Popa Chubby

Graag geziene gast over de hele wereld. Popa Chubby komt uit New York, is goed gebekt, hartelijk maar bovenal een geweldige gitarist. Als deze meneer in de buurt is dan wil je dat hij komt en we hebben in Twente al meerdere keren het genoegen mogen smaken. Een artiest waar je nooit genoeg van krijgt en dus ook dit najaar op visite!

Eric Gales

Ooit wonderkind, inmiddels meer dan volwassen en gepokt en gemazeld door het leven. Eric Gales is blij dat hij nog leeft en dat hoor en zie je als hij op het podium staat. Gales is zeer bewegelijk, speelt blues maar kan ook prima uit de voeten met rock en funk, covert graag en bespeelt zijn gitaar onalledaags (ondersteboven) maar vooral virtuoos. De ene na de andere solo of improvisatie op een thema schudt hij haast achteloos uit zijn mouw. Dat zie en hoor je allemaal vanavond.

do 08 nov 2018
Popa Chubby + Eric Gales

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!