Menu
Reservoir Dogs Band
vr 29 apr 2022

Reservoir Dogs Band

vr 29 apr 2022
Reservoir Dogs Band
De beste nummers uit de films van Quentin Tarantino live gespeeld door een topband.

Eind 2011 vonden een aantal muzikanten elkaar in hun voorliefde voor Tarantino en diens muziekkeuze in de welbekende films. Begin 2012 was de band compleet en na een intensieve repetitieperiode werden enkele try-outs gedaan en volgde in oktober 2012 de première.

In 2021 bestond Reservoir Dogs Band dus 10 jaar en dit willen ze vieren met alle fans. Met een vernieuwde show, met daarin ook een terugblik op 10 jaar RDB, zal de band van oktober 2021 t/m oktober 2022 gaan touren in Nederland, België en Duitsland. Deze tour zal ook gecombineerd worden met een aantal theatershows.

Reservoir Dogs speelt nummers die verbonden zijn met de films van Quentin Tarantino (geregisseerd/geschreven). Surf, Rock, Soul, Blues a la ‘Nouvelle Violence’ ondergedompeld in een heerlijke audiovisuele Tarantino wereld. Reservoir Dogs brengt de sfeer en de muziek van films als Pulp Fiction, Kill Bill en andere Tarantino’s culthits naar het podium. Cool, smerig, vuil, en waanzinnig entertainment!

Afgelopen jaren deed de band ruim 150 shows in binnen- en buitenland en speelde o.a. in Paradiso, 013, Paard and many many more, de band speelde ook op de première van Django Unchained en werkte samen met Entertainment One en Sony Pictures om de films van Tarantino te promoten. Daarnaast was de band ook te zien en te horen bij zowel 3FM als De Wereld Draait Door. Eind 2017 verscheen de eerste CD “Death Trap”.

vr 29 apr 2022
Reservoir Dogs Band
De beste nummers uit de films van Quentin Tarantino live gespeeld door een topband.

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!