Menu
Reservoir Dogs Band
vr 07 okt 2022
Reservoir Dogs Band
De beste nummers uit de films van Quentin Tarantino live gespeeld door een topband

Eind 2011 vonden een aantal muzikanten elkaar in hun voorliefde voor Tarantino en diens muziekkeuze in de welbekende films. Begin 2012 was de band compleet en na een intensieve repetitieperiode werden enkele try-outs gedaan en volgde in oktober 2012 de première.

In 2022 is het dertig jaar geleden dat de film Reservoir Dogs in première ging en daarom zal deze avond nog meer in het teken van die absolute klassieker staan dan anders! Een extra nadruk dus op de soundtrack die van nummers als Little Green Bag, Hooked On A Feeling en Stuck In The Middle With You ware cult klassiekers maakte! 

Reservoir Dogs speelt nummers die verbonden zijn met de films van Quentin Tarantino (geregisseerd/geschreven). Surf, rock, soul, blues a la ‘Nouvelle Violence’ ondergedompeld in een heerlijke audiovisuele Tarantino wereld. Reservoir Dogs Band brengt de sfeer en de muziek van films als Pulp Fiction, Kill Bill en andere Tarantino’s culthits naar het podium. Cool, smerig, vuil en waanzinnig entertainment!

Afgelopen jaren deed de band ruim 150 shows in binnen- en buitenland en speelde o.a. in Paradiso, 013, Paard and many many more, de band speelde ook op de première van Django Unchained en werkte samen met Entertainment One en Sony Pictures om de films van Tarantino te promoten. Daarnaast was de band ook te zien en te horen bij zowel 3FM als De Wereld Draait Door. Eind 2017 verscheen de eerste CD “Death Trap”.

vr 07 okt 2022
Reservoir Dogs Band
De beste nummers uit de films van Quentin Tarantino live gespeeld door een topband

Gerelateerde events