Menu
Ryan McGarvey
vr 06 nov 2020
Ryan McGarvey
Moderne blues rock door een fantastische gitarist en zanger met ditto band

Beste bezoeker

We zijn in druk overleg met het management en de boeker van de artiest om een nieuwe datum te prikken. Corona en persoonlijke omstandigheden rondom Ryan vertragen dit proces waardoor we nog geen definitieve datum hebben kunnen vaststellen. Zodra we nieuws hebben over een nieuwe datum delen we dit met je via het bij ons bekende mailadres. We hopen je dan ook alsnog op de nieuwe datum te verwelkomen, je ticket(s) blijven gewoon geldig!

Wij willen je danken voor je geduld en begrip.

Ryan McGarvey speelt moderne blues rock. Daar start hij mee in Alberquerque in New Mexico maar zijn spel spreekt zo tot de verbeelding dat hij inmiddels de hele wereld wel gezien heeft. Hij speelt veel in Amerika en Europa maar bovenal heel goed.

Tussen alle live optredens door vindt hij ook nog tijd om albums uit te brengen die stuk voor stuk kunnen rekenen op prima kritieken. Ryan is een fantastische gitarist en heeft daarnaast ook nog eens een fijne stem en een neus voor het uitkiezen van goede bandleden. Die combinatie levert sensationele live shows op die liefhebbers van het genre laat likkebaarden. Absolute aanrader dus voor iedereen die houdt van moderne blues rock!

vr 06 nov 2020
Ryan McGarvey
Moderne blues rock door een fantastische gitarist en zanger met ditto band

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!