Menu
zo 12 mei 2019
Sass Jordan
Support: Chris Caddell & The Wreckage
Van die rock classic?

Over deze Sass hebben we het in dit geval. En dan gaat het dus om deze rockklassieker! Dit nummer is afkomstig van het album Rats uit 1994, maar verwacht ook veel nieuw werk deze avond want er zit een nieuw album in de pijplijn!

Lekkere strot!

Vinden wij ook. En wij niet alleen maar ook muzikale zwaargewichten als Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen, Carlos Santana en Joe Cocker. En niet zo lang geleden speelde ze even een moppie mee met de Foo Fighters in Toronto. Beeldkwaliteit is een beetje sketchy, maar je hoort wel waarom Sass zo goed ligt bij haar collega’s!

Canadese toch?

Ja dat optreden met de Foo fighters was een thuiswedstrijd. Maar nu is het tijd om ook te scoren in uitwedstrijden voor Sass. Dat deed ze al twee keer eerder in Hengelo na volle tevredenheid van veel bezoekers. De tourbus wordt weer opgepoetst en ze gaat ons deze avond weer laten horen dat ze één van de meest indrukwekkende vrouwelijke rock- en bluesvocalisten is. Liefhebbers van de betere femal-fronted rock kunnen zich in de handjes gaan wrijven met Sass in het vooruitzicht!

zo 12 mei 2019
Sass Jordan
Support: Chris Caddell & The Wreckage

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!