Menu
STAKE
vr 19 nov 2021
Gecanceld
STAKE
Support: Onmens

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

STAKE produces hyper atmospheric grunge core, or perhaps Post-Metal-oriented melodic Sludge. You name it...
Zit je vuistdiep in de herriehoek dan weet je nu dus al precies wat je krijgt maar zet je net je eerste schreden op de paden van stevig gitaarwerk, dan zijn er gelukkig video’s zoals deze hieronder om je een voorproefje te geven van deze MODDERVETTE, NIETSONTZIENENDE, RETESTRAK SPELENDE OPROERKRAAIERS!Voorheen Steak Number Eight
Onder die naam was STAKE al tien jaar zeer succesvol. Nog voor deze heren schaamhaar beginnen te ontwikkelen spelen ze al samen en werken ze aan hun brute sound. Vanaf 2008 gaat het qua bekendheid duizelingwekkend snel en in een periode van een paar jaar releasen ze een paar puike platen en spelen ze in Europa met o.a. Mastodon, Dillinger Escape Plan, Prong, Alice Cooper, Deftones en op alle festivals die er toe doen waaronder Wacken Open Air, Hellfest, Pukkelpop en Graspop. Ondanks de successen en de goede naam en reputatie besluiten de mannen tot een naamswijziging: Steak Number Eight wordt STAKE.

Het bewijst dat deze mannen zich niet laten leiden door succes maar door wat artistiek goed voelt en daar plukken wij de vruchten van. Op 19 november gaat het er vol op met STAKE en dan kan je aan den lijve ondervinden hoe goed het voelt om uit je panty te gaan op hyper-atmosferische grungecore, of misschien post-metal georiënteerde melodische sludge. Geef het maar een naam, zolang je het maar niet mist!

Support: Onmens
Onmens is er op uit om met het nodige sonische geweld het feest weer in elektronische muziek te beuken. Onmens laat je in trance dansen op een leftfield geluid dat het midden houdt tussen techno, rave, hardcore, noise en punk. Zonder genade laat Onmens je trommelvliezen bloeden en je bloed koken.

vr 19 nov 2021
Gecanceld
STAKE
Support: Onmens

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!